Przyjedź do Zamku w Lesku i poznaj regionalną kuchnię Bieszczad, oferujących bogactwo widoków oraz
smaków.
Kto chociaż raz odwiedził ten region wie, że kuchnia jest tu wyjątkowa, słynąca z potraw o oryginalnie brzmiących nazwach: proziaki, fuczki, hryczanyki, wareniki, bandurjanki i wiele innych.
Przygotowujemy je zgodnie z ponad stuletnimi recepturami. Zapraszamy wszystkich kulinarnych smakoszy!
Atrakcje regionu: Kolej Linowa Gondolowa w Solinie, Klasztor Karmelitów Bosych w Zagórzu, Centrum Kultury Foresterium, spływy pontonowe w Sanoku
W pakiecie:
Cena za 3-dniowy pobyt:
* Przy obłożeniu obiektu powyżej 15 osób dania serwowane są w formie bufetu szwedzkiego.
Zarezerwuj pobyt:
+48 13 469 62 68
zamek@gat.pl
Przyjedź do Zamku w Lesku i poznaj regionalną kuchnię Bieszczad, oferujących bogactwo widoków oraz
smaków.
Kto chociaż raz odwiedził ten region wie, że kuchnia jest tu wyjątkowa, słynąca z potraw o oryginalnie brzmiących nazwach: proziaki, fuczki, hryczanyki, wareniki, bandurjanki i wiele innych.
Przygotowujemy je zgodnie z ponad stuletnimi recepturami. Zapraszamy wszystkich kulinarnych smakoszy!
Atrakcje regionu: Kolej Linowa Gondolowa w Solinie, Klasztor Karmelitów Bosych w Zagórzu, Centrum Kultury Foresterium, spływy pontonowe w Sanoku
W pakiecie:
Cena za 3-dniowy pobyt:
* Przy obłożeniu obiektu powyżej 15 osób dania serwowane są w formie bufetu szwedzkiego.
Zarezerwuj pobyt:
+48 13 469 62 68
zamek@gat.pl